Every day is new beginning, take a deep breath and start again...

5. First sms and interview

25.09.2014 15:38

První sms dorazila a vypadá cca takto :-) Takže rychle najít adresu a trasu, obléci se a makat na pohovor. Dobré z mé zkušenosti to je, si nastudovat web daného místa. Kdo to vlastní, nějaká history, menu, drinks, action, fotky hlavně a tak. Pokud je to např. franc bistro. tak pár slovíček v FR nezaškodí vědět. 

 

No doražím na pohovor a představím se a odkud jsem, tedy že jsem z agency a mam domluvenou schuzku např. s Magali. Oni si vás vezmou a pobaví se s vámi, NEZAPOMENTE CV S SEBOU!!! Dejte jim ho a budte akcní, tzn. reknete neco o sobe nebo pochvalte styl restaurace  a menu a ze se vám to líbí a ze máte zkusenosti tam a tam a ze muzete nabídnout svou akcnost u nich. Jsou rádi když mluvíte. Mlčky prosím vás nesedet !!!!!! známka ze jste zakriknutí a neprubojni a mozná i malo pracovití. Pohovory jsou v pohodě, bud britové jako majitele nebo vetsinou drahe restaurace vlastní francouizi nebo jiné národnosti, které jsou bohaté. 

Po pohovoru se větsinou dozvíte zda ok a že máte prijit na trainee následující den nebo že ne a je dobré pozádat o pravdivý názor, co potrebujete např. dopilovat abyste mohli delat v takové restauraci, kde právě jste. Budte učenlivi a hlavně ne líní!!! No pak už jen poděkovat a papa. Pokud máte přijít na trainee, tak se nezapomente zeptat na cas od do, v jakém uboru, kontakt kdyby si něco stalo. No a je to.