Every day is new beginning, take a deep breath and start again...

7. City tour with Veronika and little night party in my share house with friends from all the world

28.09.2014 18:02

Včera byl nádherný den, slunný a stvořený pro super výlet. My teda s Verčou výletujeme dost často :-) Tak než nastoupíme do práce, tak je potřeba něco vidět. Včera jsme si byli podívat na Abbey road, kde byli Beatles, takže trocha nostalgie :-) i když ono vás překvapí jak je to jen chodník, ale ten moment je i tak hezký. No místní řidiči nás turisty trochu nenaviděli, pač stále přecházení a focení se :-D 

Poté jsme vyrazili směr Camden town do marketu na oběd. Mam jeden poznatek, o víkendu je tam doslova MRAKY LIDI :-) takže dobré zavítat v týdnu v podvečer nebo odpol. Camden market se zavíra totiž kolem 8pm. Ale jídlo pecka, jakékoliv druhy co si vzpomenete. Ve dne za 4libry a večer za 2libry. Obchody všeho druhy od hadrů po cetky a ulítlé boty a oblečení. CAMDEN = A LOT OF HIPSTERS, PUNK, ROCK :-) Je to fakt hustá čtvrť, takže i kdyby jste šli nazí, tak nebudete divní :-D to mi veřte. A to na Londýnu miluju se segrou už několik let. Můžeš si na sebe vzít cokoliv a každému je to fuk, nepozorujete, nezavidí, proste kazdy je svuj a hotovo. Od hubenych po obeznejší, ale o to více vysmáte lidi v Londýně není nouze. Camden vám fakt doporucuji navstívit. V camden lock marketu je i wifi v celém arealu - free. 

Po jídle jsme vyrazili na výlet do Regent´s parku, to je park s nádhernými travnatými plochami pro free time a relax. Pro kolo nebo běhání. Tímto parkem projdete do nádherných zahrad speciálně na růže, tisíce druhů růží .-) nice. Po návštěve parku jsme se ještě rozhodli navšítvit notting hill a south kensington ´s park. To je taky pecka, jezírka, různé ptactvo, pamatník princezny  Diany , Royal albert Hall, a další .-) všude veverky a místní zvěř a čisto hlavně. A taky pítka na vodu, když máte žížu, páč ji mám jako velbloud :-D vid Veru :-D No a po prohlídce parků směr home, pač bylo kolem 8pm a byli jsme celkem uťapané. 

Ale nyní začíná druhá část večera, kdy jsme se sešli snad poprvé celý dům v kuchyni. Jako švábi na pivo jsme se scházeli. Někdo z práce, někdo z výletu, někdo z postele :-D A tak jsme nějak každý různě něco jedli a kecali, smáli se a učili se vzájemně naše rodné jazyky, takže já včera se učila francouzske Rrrrrrrrr a oni moje jméno čj a pak jsme si ukazovali kdo odkud je a co je tam zvykem a tak :-) U nás je Kate z Bordeaux, Liu z Francie teď nevím kde, Olivie z Martinicu, Marco z Italy, jeste jeden spanel z Katalanska, kluk z Canaria Island a jeste dalsí, ale ty byli v práci. NO takže večer plný smíchu a angličtiny, což je pro mě moc a moc super. A když tady tři francoizu začnou v FR, tak všichni na ně in English please, in English please :-D No sr it holky :-Danda prostě! Pro mě zážitek a multikultuní obohacení, pač fakt každý je jiny. My jsme s Kate jediné holky v domě, takže jsme se tu trochu pustili do uklidu, i kdyz tu bylo jakstaks cisto, ale znáte to  :-D No spát se šlo asi kolem jedné druhé, takže fajn večer. A budíček u nás v domě je zásadně kolem 10am, kdy se terpve dum budí :-)